- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Srpski snajper“ ušao u odabrano društvo i otkrio šta ga motiviše /video/

© AP Photo / Jessie AlchehSrpski košarkaš Bogdan Bogdanović protiv Njujork Niksa
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović protiv Njujork Niksa - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2022
Pratite nas
Atlanta Hoksi su na krilima Bogdana Bogdanovića, Treja Janga i Tajlera Hira uspeli da nokautiraju Majami posle preokreta i da prepolove zaostatak u seriji (2:1). Srpski bek postigao je 18 poena, a ušao je u odabrano društvo kao igrač Hoksa koji je za poluvreme u plej-ofu imao šest asistencija.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Otkrio je Bogdan Bogdanović posle susreta i trilera koji je pripao Atlanti rezultatom 111:110 šta ga posebno motiviše da bude još bolji i ubojitiji na parketu.
„Volim ovo mesto, volim kako publika reaguje. Sve te male akcije, blokovi, ukradene lopte, skokovi, posebno trojke. Osećam kada se dignem na šut za tri poena, da publika poludi i da mi energiju. Uliva mi dodatnu snagu i to se odražva na ceo tim. Posebno kada ubacim trojku“, izjavio je bivši košarkaš Fenerbahčea i Partizana.
„Srpski snajper“ odigrao je još jedan odličan meč koji je okončao sa 18 poena za 32 minuta provedenih na parketu, od kojih je polovinu ubacio u prvom poluvremenu, a imao je i šest asistencija u trećem meču četvrtfinala plej-of serije.
Bogi je prvi košarkaš Hoksa kojem je pošlo za rukom da ima šest dodavanja ka saigračima posle prve dve deonice, još od Majka Bibija, Pola Milsapa, Mukija Blajloka i Treja Janga.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2022
SPORT
Poražavajući podatak koji oslikava nemoć Jokića /foto/
Košarkaši Luka Dončić i Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2022
SPORT
Dončić može mirno da spava – ima ono što Jokiću očajnički nedostaje /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala