- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Epski duel Lasla i Novaka – Đoković ostaje u borbi za Beograd!

© Sputnik / Lola ĐorđevićNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, spektakularnim preokretom savladao je kolegu iz reprezentacije Srbije Lasla Đerea u tri seta, iako je izgubio prvi i bio na pragu poraza već u svom uvodnom nastupu na ovogodišnjem Srbija openu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Đoković je prvi set izgubio ubedljivo sa 6:2, a do preokreta je stigao kroz dva taj-brejka, sa 7:6 i u narednoj rundi će igrati protiv Miomira Kecmanovića koji je ranije savladao Džona Milmana.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
SPORT
Miša pobedio i sebe i Džona!
Đere je fenomenalno startovao duel, napravio je brejk već u prvom gemu, a u sedmom i drugi, što mu je omogućilo da u osmom završi prvi set.
Ali, za to je morao da iskoristi čak četiri set lopte i da spasi jednu brejk priliku Đokovića.
Nastavak je tekao u ritmu kakav je diktirao Đere, u drugom gemu je imao tri brejk lopte, ali ih nije iskoristio.
© Sputnik / Lola ĐorđevićLaslo Đere
Laslo Đere - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
Laslo Đere
To je učinio u sedmom gemu za 4:3, delovalo je da može da potvrdi brejk, ali je Đoković uspeo da uzvrati i izjednači na 4:4.
U 12. gemu je viđena velika borba, tri brejk i set lopte je propustio Novak, set je otišao u taj-brejk i tu je do izražaja došlo iskustvo najboljeg tenisera sveta koji je iskoristio treću set loptu za izjednačenje.
Na startu trećeg seta teniseri su razmenili brejkove, u osmom je dve brejk šanse imao Đere, dve je imao Đoković u 11, ali je set ponovo morao da bude odlučen u taj-brejku.
Đere je imao svoje prilike, ali je greškama dozvolio rivalu da stigne do dve meč lopte i iskoristi prvu za pobedu posle gotovo tri i po sata igre.
Meč ste mogli da pratite uz Sputnjik.
Novak Đoković i Laslo Đere - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
SPORT
Spektakl srpskih tenisera u Beogradu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala