- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bogdan cepao mrežicu, ali nije mogao sam da šokira Majami i strašnog Batlera /video/

© AP Photo / Darron CummingsSrpski košarkaš Bogdan Bogdanović – Atlanta Hoks
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović – Atlanta Hoks - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
Pratite nas
Košarkaši Atlante poraženi su od Majamija i u drugom meču četvrtfinala plej-ofa NBA lige - 115:105, a nije im pomogla ni vrhunska partija Bogdana Bogdanovića koji je ubacio 29 poena, od čega čak 19 u poslednjoj četvrtini.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Atlanta je u problemu jer će pod hitno morati da pronaće rešenje za „vrelinu“ Majamija, kako bi na svom terenu uspela da dođe do prve pobede, kasnije i do potencijalnog izjednačenja.
Nosio je Bogdan Bogdanović Atlantu, podesio je „nišanske sprave“ i nemilosrsno je cepao mrežicu rivala, ali uzalud! Imao je Bogi i četiri skoka i tri asistencije.
Nije imao adekvatnu podršku saigrača, pre svih, Treja Janga koji je susret okončao sa 25 poena uz slabe procente šuta, posebno za tri poena 2/10.
Atlanta i Majami odigrali su egal prvu četvrtinu u kojoj je domaći tim imao pola koša prednosti - 26:25, identičan je bio scenario i drugoj kada je razlika u pitanju 30:29, pa se na odmor otišlo košem prednosti za Majami.
U trećoj četvrtini Hitsi su razbili Hokse rezultatom 31:22, a blistao je Džimi Balter koji je susret okončao sa impresivnih 45 poena uz po pet skokova i asistencija za 39 minuta provedenih na parketu.
Ipak, parirao mu je sjajni srpski bek koji je posebno bio motivisan u odlučujućoj deonici kada se „lomio“ rezultat. Bogdanović je serijom preciznih šuteva doveo Hokse do tri poena zaostatka, ali je to bilo sve od Atlante.
Na kraju dvocifrena razlika 115:105 i novi trijumf Majamija. Tajler Hiro bio je drugi najefikasniji akter u taboru domaćih.
Naredni meč igra se u Džordžiji, gde će Atlanta morati da pruži daleko bolju igru kako bi se vratila u seriju i prepolovila zaostatak.
U preostala dva susreta NBA plej-ofa, Memfis je savladao Minesotu rezultatom 124:96, dok je Finiks doživeo poraz od Nju Orleansa 114:125.
NBA, plej-of
Memfis - Minesota 124:96
Finiks - Nju Orleans 114:125
Majami - Atlanta 115:105
Vlade Divac - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
SPORT
Amerikanac je pričajući o Kući slavnih pomenuo i Divca: „Bolje da se zadržimo na tome...“
Markus Smart - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
SPORT
Defanzivac godine – „srce i duša ekipe“: „Mama, ovo je za tebe“
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
SPORT
Srbin nije naseo na provokaciju uplašenog Amerikanca /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala