- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin je izazvao stampedo: „Osećaj je neverovatan“ /video/

© AP Photo / Armando FrancaAleksandar Mitrović proslavlja pobedu protiv Portugalije u Lisabonu
Aleksandar Mitrović proslavlja pobedu protiv Portugalije u Lisabonu - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
Pratite nas
Aleksandar Mitrović je sa 40 golova u Čempionšipu uspeo četiri kola pre kraja sezone da uvede Fulam u Premijer ligu. Dve lopte u mreži Prestona u trijumfu (3:0) su po završetku susreta na „Krejven kotidžu“ izazvale pravi stampedo-Navijači su dizali igrače i nosili ih na rukama, a sam srpski as je priznao da je osećaj neverovatan.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Fulam i „kolibari“ slave srpsku gol-mašinu Aleksandra Mitrovića koji je postigao više pogodaka nego poslednjeplasirani Barnsli – 31 gol na 42 utakmice. Impresivno!
Sve to je samo delić one magije koju je iz utakmice u utakmicu izvodio Aleksandar Mitrović, demonstrirajući klasu i potvrđujući da je njemu i Fulamu mesto u elitnom društvu engleskog fudbala.
Dominacija je potvrđena protiv Prestona koji je lako savladan, a po završetku meča usledio je navijački stampedo na travnati tepih „Krejven kotidža“.
„Osećaj je fantastičan. Ma, neverovatan. Neverovatna sezona i za mene i za klub. Dao sam mnogo golova, imam saigrače koji mi stvaraju šanse, a ja samo radim svoj posao. Odlična sezona na ličnom i na timskom nivou. Posebna zaista. Osećam se neverovatno. Odradili smo fantastičan posao protiv Prestona, kao i tokom čitave sezone. Smatram da zaslužujemo slavlje, ali nećemo dugo slaviti. Čeka nas meč protiv Bornmuta. Imamo već nešto organizovano“, otkrio je heroj londonskog kluba Aleksandar Mitrović.
Ovo je definitivno sezona karijere momka iz Smedereva koji je i sa reprezentacijom Srbije izborio plasman na Svetsko prvenstvo.
Upravo je Mitrović pogodio u Lisabonu u zaustavnom vremenu, što je Orlove odvelo direktno na Mundijal ispred Portugalije koja je to morala da učini težim putem – kroz pakao baraža.
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
SPORT
Mitrovićevih 40 radosti – za Premijer ligu! /video/
Oskar Minjambres - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
SPORT
Dodirnuo je zvezde, ali i doživeo težak pad: „Ne volim svoj posao, ali – šta je tu je“ /video/
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
SPORT
Lažni mejl koštao je Kostića transfera, a sada se čini da je „stvar gotova“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala