Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Određen pritvor v.d. direktoru Nacionalnog parka „Đerdap“

© Sputnik / Radoje PantovićPolicija
Policija  - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
Pratite nas
Specijalni sud odredio je pritvor do 30 dana v.d. direktoru Nacionalnog parka „Đerdap“ Lazaru Mitroviću, osumnjičenom da je zloupotrebio službeni položaj.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Čelnom čoveku NP „Đerdap“ pritvor je određen da ne bi uticao na svedoke, saopštio je sud. Na ovo rešenje sudije za prethodni postupak Mitrović i njegov branilac imaju pravo da podnesu žalbe u roku od tri dana.
Mitrović se tereti za krivična dela zloupotreba službenog položaja i trgovina uticajem.
Tužilaštvo za organizovani kriminal juče je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Mitrovića postojanja osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela zloupotrebljavajući službeni položaj u vezi sa prodajom drvnih sortimenata mimo zakonskih regulativa.
Pod istragom je i zbog nelegalne izgradnje vikend kuće za sebe, u zoni nacionalnog parka u kojoj je zabranjena izgradnja vikendica, kao i da je nedozvoljeno uticao na ozakonjenje ovog objekta, preneo je Tanjug.
Značka policije Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2022
SRBIJA
Uhapšen direktor Nacionalnog parka „Đerdap“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala