- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Nakon Medenice „pali“i policajci i carinici

© Sputnik / Boban NovovićUviđaj na mestu eksplozije u Podgorici
Uviđaj na mestu eksplozije u Podgorici - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
Pratite nas
Nakon hapšenja bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice, nastavljena velika akcija crnogorske policije. Uhapšeni i policajci.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kako navode podgoričke Vijesti, pripadnici Sektora za borbu protiv kriminala tokom noći i jutra uhapsili su više osoba zbog sumnje da su pripadnici krimanalne grupe ili da su obavljali određene krimialne aktivnosti za tu kriminalnu organizaciju.
Među uhapšenima je policajac iz Kolašina, M. M, a on je p riveden sinoć, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT). Iz Uprave policije Vijestima je rečeno da su svi uhapšeni povezani sa policajcem D.L. i Milošem Medenicom, sinom uhapšene predsednice Vrhovnog suda.
Prema istim informacijama podaci o njihovom učešću u krivičnim delima takođe su dostavljeni putem međunarodne pravne pomoći.
Kako Televizija Vijesti saznaje, akcija hapšenja je izvedena u više crnogorskih gradova, među kojima su Podgorica, Budva i Bar, ali i da se među uhapšenima nalaze pripadnici Uprave carina i policije.
Iz Uprave policije i Specijalnog državnog tužilaštva ni danas se ne oglašavaju povodom akcije u kojoj su uhapšeni Vesna Medenica i najmanje pet osoba, među kojima ima i policajaca.
Vesna Medenica - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
REGION
Crna Gora: Vesni Medenici određeno zadržavanje do 72 sata
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala