- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šok u Beogradu – Tim ide kući!

© Sputnik / Lola ĐorđevićDominik Tim
Dominik Tim - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
Pratite nas
Dominik Tim, nekada treći teniser sveta, poražen je već u prvom meču na Srbija openu od Džona Milmana posle tri seta, 6;3, 3:6, 6:4.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Tim ima velike poteškoće da se vrati u takmičarski ritam posle niza povreda i teških momenata, a to mu nije pošlo za rukom ni u Beogradu.
Osvajač US Opena 2020. godine je već u prvom setu pokazao da je daleko od takmičarske forme, u četvrtom gemu je dozvolio brejk, vratio se u narednom, ali je Milman ponovo stekao prednost.
U devetom gemu Tim je imao dve brejk lopte za ostanak u setu, nije ih iskoristio i Milman je prvom set loptom stekao vođstvo.
Drugi set je bio bolji po Austrijanca, u četvrtom gemu je napravio brejk, a u devetom drugom set loptom izjednačio na 1-1.
U trećem setu nije bilo brejk prilika do osmog gema, Tim je spasao dve, ali u desetom nije prvu brejk i meč loptu za Milmana koji će u narednom kolu igrati protiv srpskog igrača Miomira Kecmanovića.
Miomir Kecmović - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2022
SPORT
Miomir Kecmanović za Sputnjik: Kako je srpski general stvorio naše novo tenisko čudo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala