- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanac je pričajući o Kući slavnih pomenuo i Divca: „Bolje da se zadržimo na tome...“

© AP Photo / Rich PedroncelliVlade Divac
Vlade Divac - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
Pratite nas
Demarkus Kazins, četvorostruki učesnik NBA Ol-stara i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju, pričao je o potencijalnom ulasku u Kuću slavnih, a tom prilikom pomenuo je i Vlada Divca. Kingsi su do sada desetoricu košarkaša učinili besmrtnim, a Srbin se našao u odabranom društvu, što nije po ukusu Kazinsa.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Demarkus Kazins igra solidnu sezonu u Denver Nagetsima koji trenutno gube 2:0 na startu plej-ofa od Golden Stejt Voriorsa, a medije u Americi zanimalo je da li on smatra da je zaslužio da se njegovo ime nađe u Kući slavnih u Springfildu, kao i da li bi Kingsi trebalo da povuku njegov dres pod svodove dvorane.
„Jako sam trenirao i radio dok sam bio u Sakramento Kingsima. Takođe, brojni rekordi nalaze se u mom vlasništvu. Iskreno, mislim da sam najbolji igrač koji je ikada prošao kroz Sakramento. Stojim iza svojih izgovorenih reči. Vlade Divac je u Kući slavnih... Pogledajte njegovu statistiku, a onda pogledajte moju. Ostavićemo sve na tome“, poručio je Bugi Kazins.
Kazins se nije rastao sa Sakramentom na lep način, a u tom periodu je Vlade Divac bio generalni menadžer u taboru Kraljeva, pa i ne čude ovakve reči upućene legendi jugoslovenske košarke.
Kazins smatra da je klubu dao sve i da nije ispoštovan na adekvatan način.
„Što su oni uradili za mene? Osim što su rekli moje ime tokom drafta, apsolutno ništa. Dao sam im sve, kada pogledamo šta se događalo, ja sam njima dao mnogo više nego oni meni. Imao sam dva vlasnika, tri generalna menadžera i sedam trenera za sedam godina. Mislim da sam dovoljno rekao“, istakao je centar Denver Nagetsa.
Podsetimo, Vlade Divac je u avgustu 2020. godine smenjen sa pozicije generalnog menadžera Sakramento Kingsa.
Markus Smart - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
SPORT
Defanzivac godine – „srce i duša ekipe“: „Mama, ovo je za tebe“
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
SPORT
Srbin nije naseo na provokaciju uplašenog Amerikanca /video/
Nikola Jokić i Drejmond Grin - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2022
SPORT
Amerikanac strahuje od Jokića: Osećam da želi osvetu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala