- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šampion je stigao kući /video/

© AP Photo / Daniel ColeNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, doputovao je u rodni Beograd gde će od 18. do 25. aprila učestvovati na Srbija openu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Svetski broj jedan je posle razočaravajuće poraza na Mastersu u Monte Karlu već u drugom kolu od Alehandra Davidoviča Fokine, stigao u srpsku prestonicu i na teniskom kompleksu na Dorćolu odradio je prvi trening.
Teniski centar Novak konačno je dočekao svog velikog šampiona koji će u prvom kolu biti slobodan, dok ga u drugom očekuje odmeravanje snaga sa Laslom Đereom ili Hamadom Međedovićem, s obzirom na to da je tako odlučeno žrebom održanom na Karaburmi.
Novak Đoković bi već u trećem kolu mogao da se sastane sa Dominikom Timom, pa je jasno da bi publika u Beogradu u ranoj fazi Srbija opena mogla da uživa u vanserijskom tenisu.
Organizatori turnira Srbija open, čiji je direktor Novakov mlađi brat Đorđe, otkrili su na konferenciji za medije i da će sledeće godine pokušati da dovedu i Nika Kirjosa kojem turniri na zemljanoj podlozi nisu omiljeni, što je jedan od razloga što srpska publika neće imati priliku da ga vidi već ove godine.
Stefanos Cicipas - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2022
SPORT
Cicipas će braniti titulu – ali čeka ga „Novakov dželat“
Žreb za Srbija open - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2022
SPORT
Tim: Beograd je sjajna prilika; Đoković: Bilo je nemoguće predvideti... /video/
Rajli Opelka i Džon Izner - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2022
SPORT
Verovali ili ne: Slučaj „kačket“ ponovo koštao Amerikanca
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala