- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan razbio Cibonu, sledi plej-of

© Foto : ABA ligaDetalj sa utakmice Partizan – Cibona
Detalj sa utakmice Partizan – Cibona - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
Pratite nas
Košarkaši Partizana završili su regularni deo ABA lige pobedom nad Cibonom rezultatom 98:77.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Partizan je time okončao regularni deo regionalnog šampionata sa 22 pobede i četiri poraza, pa će sa tim rezultatom, ukoliko Crvena zvezda ne izgubi sve mečeve do kraja, u plej-of ući sa druge pozicije, a protivnik u polufinalu će im najverovatnije biti bolji iz duela Budućnost – FMP.
Ovo je ujedno bila i druga pobeda crno-belih nad klubom iz Zagreba ove sezone. Cibona će ostati bez doigravanja i takmičenje će završiti od 7-10. pozicije.
Izabranici Željka Obradovića su odlično ušli u meč pred svojim navijačima, a već posle prve deonice imali su dvocifrenu prednost (27:16).
Prednost Partizana u drugom kvartalu iznosila je maksimalnih +16, a Cibona je samo uspevala da se zadrži na tom minusu, bez ikakvih šansi da se rezultatski uključi u meč.
Crno-beli su meč mirno priveli kraju u lepoj, domaćoj atmosferi, stavivši tačku na takozvani balkanski klasik sa Cibonom.
Najbolji kod pobednika bili su Jam Madar sa 17, Matijas Lesor sa 16, Zek Ledej sa 14 i Aleksa Avramović i Balša Koprivica sa po 13 poena.
Na drugoj strani istakli su se Amar Gegić sa 14 i Toni Nakić i Danko Branković sa po 12 poena.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Željko Obradović – trener Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
SPORT
Obradović: Sve dugujem Profi i Dudi /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala