- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Obradović: Sve dugujem Profi i Dudi /video/

© Foto : ABA liga / Partizan NIS / Dragana StjepanovićŽeljko Obradović – trener Partizana
Željko Obradović – trener Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
Pratite nas
Željko Obradović, trener koji je 1992. godine odveo košarkaše Partizana do vrha Evrope, na godišnjicu velikog uspeha otkrio je detalje i uputio poruke aktuelnoj generaciji crno-belih igrača.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Obradović je tada kao trener početnik, uz pomoć legendarnog profesora Aleksandra Nikolića, poveo svoje dotadašnje saigrače do titule šampiona Evrope.
„Njegov pristanak da bude deo stručnog štaba u toj godini kada sam ja debitovao kao trener, bilo je najznačajnije za mene, za moju karijeru. Kao trenera, ali bogami i kao čoveka. Sa Profom sam imao čast da radim i u Borcu, došao je i pristao da radi na način da je rekao da će biti moj pomoćni trener. I tako smo se i ponašali jedan prema drugom. Naravno, to je bila jedna od najlepših šala između nas dvojice. Sve što sam postigao kao trener i sve što sam naučio, dugujem tom čoveku i, mnogo puta sam rekao, Dudi Ivkoviću“, rekao je Obradović.
Što se tiče sadašnjosti, Obradović je naveo da ima želje.
„Najveća želja koju imam da ova ekipa koja se okupila pre sedam, osam meseci, ostane što duže zajedno. Ako ostanu u nekom vremenu zajedno, nadam se da ćemo moći da neke snove koje imam povremeno i da ostvarim. Znam da ovim momcima nije lako sa mnom. Znam da insistiram na nekim stvarima, da to izgleda bez veze kada se ponekad naljutim. Ali, oni znaju da im ja verujem“, istakao je Obradović.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala