- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dilema praktično ne postoji – Jokić će odbraniti MVP titulu

© AP Photo / Rusty JonesNikola Jokić i Mejson Plamli – duel KK Denver i KK Šarlot
Nikola Jokić i Mejson Plamli – duel KK Denver i KK Šarlot - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2022
Pratite nas
Postaje sve izvesnije da će Nikola Jokić, srpski košarkaški genije iz Sombora, odbraniti MVP titulu za regularni deo sezone u NBA ligi. Naime, šestorica novinara uglednog Atletika, napravili su između sebe mini anketu u kojoj su svi dali glas centru Denvera.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Nikola Jokić ne prestaje da pomera granice u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, a sve to čini s lakoćom, čime oduševljava sve one koji vole magičnu igru pod obručima.
Šestorica novinara Atletika nisu imala dilemu kada su između sebe pravili mini anketu, jer su sva šestorice bez prevelikog razmišljanja dala glas asu Denvera koji je ekipu odveo do plej-ofa gde će igrati protiv Golden Stejta.
Nedavno su u javnost dospeli „poverljivi papiri“ u kojima su takođe vodeći novinari u Sjedinjenim Američkim Državama, uglavnom glasali za Nikolu Jokića, dok su daleko manje glasova imala njegova dvojica rivala – Džoel Embid iz Filadelfije i Janis Adetokumbo iz Milvoki Baksa.
Ovakav scenario ne bi trebalo i ne bi smeo bilo koga da začudi, s obzirom na to da je nedavno osvanuo suv stasitički podatak koji pokazuje da je Srbin ubedljivo najdominantniji igrač NBA lige.
U čak šest statističkih kolona Jokić prednjači i sve to mu trasira put da odbrani MVP titulu što je neverovatan podvig kada se uzme u obzir strašna konkurencija.
Srpski košarkaš Nikola Jokić u dresu KK Denver Nagets - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
SPORT
„Poverljiv dokument“ je ugledao svetlost dana i nazire se samo jedan scenario
Stef Kari – najbolji šuter svih vremena - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2022
SPORT
Dobre vesti za Denver i Jokića pred prvi meč plej-ofa
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2022
SPORT
Novo unižavanje Jokića – NBA legende izostavile Srbina iz najbolje petorke
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala