- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jedan Stefan iz Mojkovca – sâm na sve „Engleze“! /video/

© AP Photo / Manu FernandezStefan Savić
Stefan Savić - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2022
Pratite nas
Stefan Savić, bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Crne Gore, našao se u centru pažnje tokom utakmice Atletiko Madrida i Mančester Sitija u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona pošto nije želeo da dozvoli igraču rivala Filu Fodenu da krade vreme u finišu duela posle čega se sukobio sa pravom legijom stranaca koja nastupa u engleskom timu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Faulirani Foden se kotrljao po travi i umesto da nastavi prirodan put van terena, on se kotrljajući vraćao unutar linije kako bi utakmica bila zaustavljena i Atletiko sprečen da eventualnim golom izbori produžetke.
Savić je odvukao Fodena van granica igrališta, u to se u prvi mah umešao Ukrajinac Oleksandr Zinčenko, a potom je nastao potpuni haos.
Najpre je Nemac turskog porekla Ilkaj Gindoan gurnuo Savića, pojavio se tu i Portugalac Bernardo Silva, a ulogu glavnog siledžije pokušao je da preuzme Holanđanin Nejtan Ake, ušavši u klinč sa Savićem, zajedno sa nekadašnjim Fracuzom, a sada Špancem baskijskog porekla Ajmerikom Laportom.
„Gotovo da se Stefan Savić sam sukobljava sa polovinom ekipe protivničkog tima“, prokomentarisao je komentator RTS Aleksandar Stojanović.
Savić je otišao od gužve, potom se u mirnijem tonu objasnio sa engleskim reprezentativcem Džonom Stounsom, ali je ulje na vatru doneo Džek Griliš, u ovom duelu rezervni igrač Sitija.
Griliš je prišao i vidno opsovao 30-godišnjeg momka iz Mojkovca koji ga je odmah uhvatio za kosu, pokazavši da ne može da ostane imun na provokacije, uvrede i sramotan pokušaj prevare poput krađe vremena u finišu fudbalske utakmice.
Utakmica je na kraju završena nerešenim rezultatom 0:0, a u polufinale Lige šampiona je otišao Mančester siti zbog pobede od 1:0 iz prvog duela odigranog u Engleskoj.
Mančester siti - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2022
SPORT
Drama u Madridu posle koje je slavio Mančester – Liverpul ugasio Benfiku posle remija
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala