- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković meta provokacije – čak i u „drugoj kući“

© AP Photo / Daniel ColeNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2022
Pratite nas
Druga kuća – tako Novak Đoković posmatra Monte Karlo, s obzirom na to da mu se tu nalazi zvanična rezidencija, ali čak ni tu najbolji teniser sveta nije mogao da ne bude meta provokativnih pitanja.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Đoković se vratio takmičenju posle 48 dana odsustvovanja i nije to dobro izgledalo, poražen je u drugom kolu od Alehandra Davidoviča Fokine.
Đoković je prethodno dočekan ovacijama publike u Monte Karlu, ali je tokom konferencije za medije dobio pitanje koje nije bilo u skladu sa time.
„Da li ste iznenađeni da je publika bila protiv vas? Dešavalo se to kada igrate protiv Federera i ostalih... Sada ste najbolji teniser sveta, zašto mislite da se to dešava? Da li mislite da je to zbog svega što se događalo ove godine ili ne?“, glasilo je pitanje.
Provokaciju, Đoković, nije prihvatio.
„Da budem iskren sa vama, ja imam potpuno drugačije viđenje od vas. Nisam osetio da je iko protiv mene. Zapravo, publika je bila dobra i dobro sam prihvaćen. Vidite, oni su navijali za obojicu igrača. Iskreno, bio sam u mnogo neprijateljskijim okruženjima u životu i u karijeri i ovo ovde je bilo odlično. Hvala im što su ostali na tribinama tri sata“, rekao je Đoković.
Alehandro Davidovič Fokina - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2022
SPORT
Bizaran slučaj Španca švedske i ruske krvi koji je pobedio Đokovića /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala