Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Usame Zukorlić predao tužilaštvu krivičnu prijavu i nalaze o smrti svog oca

© Tanjug / ZORAN ZESTICUsame Zukorlić, Stranka pravde i pomirenja
Usame Zukorlić, Stranka pravde i pomirenja - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
Pratite nas
Lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić podneo je Republičkom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe, kao i laboratorijske nalaze koji, kako veruje, ukazuju da njegov otac Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću, potvrđeno je Tanjugu u porodici.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Usame Zukorlić izjavio je pre dva dana na konferenciji za novinare kako porodica sumnja da je nekadašnji lider SPP i bivši muftija Muamer Zukorlić otrovan i da je to razlog njegove smrti pre nešto više do pet meseci.
Usame Zukorlić je tada kazao da je porodica dobila rezultate iz dve nezavisne laboratorije i precizirao da je jedna laboratorija utvrdila da postoji visoka verovatnoća da je testirana osoba bila otrovana teškim metalima, a da je druga laboratorija zaključila, na osnovu uzorka koji su dobili, da je osoba bila otrovana hranom.
Istovremeno je najavio da će porodica pokrenuti istragu na najvišem nivou radi definitivnog utvrđivanja uzroka smrti Muamera Zukorlića.
Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra prošle godine. Bio je predsednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsednik Skupštine Srbije.
Muamer Zukorlić - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SRBIJA
Postoji sumnja da je muftija Zukorlić otrovan: Šokantna tvrdnja porodice /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala