Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Postoji sumnja da je muftija Zukorlić otrovan: Šokantna tvrdnja porodice /video/

© Tanjug / OKSANA TOSKICMuamer Zukorlić
Muamer Zukorlić - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
Pratite nas
Sin Muamera Zukorlića i predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić na vanrednoj konferenciji za medije je rekao da su laboratorije iz inostranstva navele da Muamer Zukorlić nije preminuo prirodnom smrću već da je otrovan teškim metalima.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Usame Zukorlić je rekao da su uzorci pokojnog Muamera Zukorlića testirani u dve inostrane laboratorije.
„Poštovana javnosti, prošlo je pet meseci i četiri dana od smrti Muamera Zukorlića. Mene je smrt zadesila i Turskoj gde sam pohađao školu... Moja porodica i ja se nismo pomirili sa činjenicom da je umro velikan našeg vremena, a da institucije nisu utvrdile zvanično uzrok smrti. U haosu koji nas je zadesio tog dana, malo je ljudi koji su ostali pri sebi. Oni koji su bili, još tog dana su uzeli uzorak. Trebao nam je duži period da pronađemo adekvatne laboratorije gde smo poslali uzorke. Dobili smo rezultate. Prva laboratorija je saopštila da postoji velika verovatnoća je testirana osoba bila otrovana teškim metalima, a druga da smrt nije nastupila prirodno“, kazao je Usame Zukorlić, koji je dodao da je iz laboratorija navedeno kako postoji verovatnoća da je Muamer Zukorlić otrovan hranom.
Usame Zukorlić je dodao da će biti pokrenuta istragu pred najvišim državnim institucijama kako bi se utvrdila istina o smrti nekadašnjeg predsednika SPP-a i potpredsednika Skupštine Srbije.
Lider stranke Pravda i pomirenje i bivši muftija Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra prošle godine u Novom Pazaru u 52. godini.
Zukorliću je pozlilo dok je držao predavanje na Fakultetu za islamske studije.
Zukorlić je bio poslanik u Narodnoj skupštini. Na čelu Mešihata bio je do 2016. godine, kada je intenzivirao svoju političku karijeru.
Rođen je u Tutinu 1970. godine, a osnovnu školu je završio u selu Ribariće, opština Tutin i Gazi Husrev-begovu medresu u Sarajevu. Islamski fakultet, odsek šerijatsko pravo, upisuje u Konstantini u Alžiru, a završava ga u leto 1993. god.
Za prvog predsednika Mešihata Islamske zajednice Sandžaka izabran je oktobra 1993. godine njegovim osnivanjem, da bi na tu funkciju bio ponovo izabran 1998. i 2003. godine. Postdiplomske studije je apsolvirao u Libanu.
Na Objediniteljskom Saboru Islamske zajednice u Srbiji 27. marta 2007. godine izabran je za predsednika Mešihata Islamske zajednice u Srbiji i glavnog muftiju, da bi u julu 2008. god. na izborima u Islamskoj zajednici bio ponovo izabran za njenog poglavara.
Muamer Zukorlić - Sputnik Srbija, 1920, 06.11.2021
SRBIJA
Preminuo Muamer Zukorlić
DRUŠTVO
Sahranjen Muamer Zukorlić
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala