- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Daleko sam ja...“ – Đoković otkrio razloge razočaravajućeg povratka /video/

© AP Photo / Daniel ColeNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, rekao je za Sport klub da je daleko od forme koja je neophodna za dobre rezultate na šljaci.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Đoković je novinaru Nebojši Viškoviću otkrio i sa kakvim problemima se suočavao u meču drugog kola turnira protiv Alehandra Davidoviča Fokine, koji je izgubio posle tri seta velike borbe.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
SPORT
Đoković poražen od „letećeg“ Fokine u Monte Karlu!
„Potpuno sam fizički pao, to mi se nije mnogo puta dešavalo u karijeri. Imao sam malo i zdravstvenih problema tokom proteklih nekoliko nedelja, možda je i to uticalo, ne znam...“, rekao je Đoković.
Kako je istakao, trenirao je u prethodnom periodu, ali...
„Daleko sam ja od igre koju bih želeo da imam i koju moram da imam ako želim da konkurišem za najveće titule u sportu na ovoj podlozi“.
Novak je potom objasnio u čemu je problem sa šljakom.
„Podloga je specifična, zahteva mnogo mečeva da bi se ušlo u ritam, da bi se pronašao zalet na terenu. Na drugim podlogama je drugačije, na travu se recimo brzo pronađe ritam, ali šljaka je priča za sebe. Videli smo to“.
Najbolji teniser sveta je priznao da je sve vreme bio u podređenom položaju.
„Ceo meč sam jurio rezultat, loše sam igrao, nemam šta da kažem. Trudio sam se da budem prisutan i optimističan, ali u trećem setu – kolaps, noge ne postoje...“, rekao je Đoković.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
SPORT
Đoković: Kolaps
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala