- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković: Kolaps

© AP Photo / Daniel ColeNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, posle iznenađujućeg poraza u drugom kolu turnira u Monte Karlu od Alehandra Davidoviča Fokine, rekao je da je doživeo „fizički kolaps“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Đoković je izgubio u premijernom meču posle pauze od 48 dana u meču koji je trajao tri seta.
„Fizički kolaps. Ne sviđa mi se kako sam se osećao na kraju meča. Moraću da razgovaram sa svojim timom“, istakao je Đoković.
Srpski teniser je izgubio prvi set, bio je na pragu maksimalnog poraza, ali je ipak izborio treći, u kom je na kraju poražen.
„Ja uvek verujem da mogu da se vratim i da pobedim. Ostao sam na tom stanovištu iako je mnogo stvari bilo protiv mene, u smislu mog osećaja na terenu. Daleko sam od svoje najbolje igre, ali nastavljam i nadam se da ću podići formu za Rolan Garos“, rekao je Đoković.
Novak je čestitao Davidoviču Fokini na pobedi.
„Želim da mu uputim čestitke. Bio je bolji igrač, uspeo je da pronađe bolji ritam. Očekivao sam da će meč biti težak, da će biti fizička bitka i tako je bilo. Nažalost, ja sam ostao na kraćem kraju štapa, za mene se nedelja završava ovde. Moram da pokušam da budem optimističan, kao što sam rekao, Rolan Garos je turnir za koji želim da budem na vrhuncu forme“, zaključio je Đoković.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2022
SPORT
Đoković poražen od „letećeg“ Fokine u Monte Karlu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala