Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Rasim Ljajić van životne opasnosti: Direktor KC Niš o stanju političara povređenog u udesu

© Sputnik / Radoje PantovićMinistar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić u studiju redakcije Sputnjik Srbija
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić u studiju redakcije Sputnjik Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
Pratite nas
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći, svestan je i komunikativan i pod neprekidnim nadzorom medicinskog osoblja u jedinici intenzivnog lečenja, saopštio je direktor Kliničkog centra Niš dr Zoran Perišić.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Rasim Ljajić je van životne opasnosti i iza nas je jedna mirna noć za njega, rekao je dr Perišić.
„Svi parametri su stabilni, puls, pritisak...Posle strahovitog udesa koji se desio on ima ozbiljne povrede grudnog koša i povrede glave. Mi ćemo danas uraditi dodatnu dijagnostiku kako bismo videli posle 24 sata da li je bilo dinamike sa njegovim povredama. Poslednje dijagnoze ukazuju na to da za sada ne treba da razmišljamo o operativnom lečenju, ali to mora da se potvrdi dopunskom dijagnostikom i to ćemo proveriti danas. Svakako je van životne opasnosti, prate se njegovi vitalni parametri i na mestu je gde mu se može pružiti sva potrebna pomoć i nega“, rekao je dr Perišić, prenose Novosti.
Rasim Ljajić povređen je u saobraćajnom udesu kod Ražnja u kom je poginuo Branko Gogić, direktor JP „Emisiona tehnika“ i predsednik Izvršnog odbora SDPS-a, koji je vozio automobil.
Rasim Ljajić - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SRBIJA
Rasim Ljajić doživeo tešku saobraćajnu nesreću, vozač poginuo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala