Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Rasim Ljajić doživeo tešku saobraćajnu nesreću, vozač poginuo

© Tanjug / ZORAN ZESTICRasim Ljajić
Rasim Ljajić - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
Pratite nas
Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije, doživeo je jutros tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja u kojoj je poginuo Branko Gogić, direktor JP „Emisiona tehnika“ i predsednik Izvršnog odbora SDPS-a. Ljajić je sa teškim povredama prebačen u Klinički centar u Nišu i u stabilnom je stanju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da je jutros oko devet časova, automobil „škoda superb“, u kome se nalazio Ljajić iz za sada neutvrđenih razloga sleteo s puta i prevrnuo se.
U nesreći je Gogić, vozač „škode superb“ od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta, a Ljajić je, saopštava MUP, zadobio povrede i prevezen je u Klinički centar u Nišu. Uviđaj je u toku.
Direktor Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu Zoran Perišić izjavio je na konferenciji za novinare da Ljajić ima ozbiljne povrede grudnog koša, ali da je stabilno, u svesnom stanju i nije životno ugrožen.
Prema Perišićevim rečima, Ljajić je oko 10.15 časova primljen u UKC Niš sa teškim povredama.
„Ono što je dobro jeste da je njegovo opšte stanje prihvatljivo. On je stabilno, dobrog pritiska, svestan je, ispostavilo se da na početku dijagnostike njegovo stanje ne zahteva neku intervenciju, tako da na miru sprovodimo dijagnostiku“, rekao je Perišić.
On je istakao da stabilno stanje nagoveštava da će nakon udesa Ljajić proći dobro.
„On nije životno ugrožen“, rekao je Perišić i dodao da ga je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić zvao da pita kako je Ljajić i naložio da angažuju sve ekipe, preneo je Tanjug.

Biografija Branka Gogića

© Foto : screenshot/N1Branko Gogić
Branko Gogić - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
Branko Gogić
Predsednik Izvršnog odbora SDPS-a i direktor JP „Emisione tehnika i veze“ Branko Gogić vozio je automobil „škoda superb“ kojem se nalazio i lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić.
Gogić je rođen 15. aprila 1977. u Smederevu.
U Beogradu je diplomirao ekonomiju a master studije završio je na smeru „Ekonomska diplomatija“, piše RTS.
Od marta 1999. godine radio je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove, a zatim i u generalnim konzulatima i ambasadama Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.
Član je SDPS-a od njenog osnivanja, 2009. godine, a narodni poslanik je bio u sazivu od 2012. do 2014. godine.
Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala