- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bivši broj jedan nemilosrdan prema Novaku: „On je kralj gluposti“

© AP Photo / Kamran JebreiliNovak Đoković na treningu u Dubaiju
Novak Đoković na treningu u Dubaiju - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
Pratite nas
Novak Đoković igraće u Monte Karlu, što je tek njegov drugi turnir ove sezone jer na mnogima nije mogao da učestvuje zbog odluke da se ne vakciniše. Marselo Rios, nekadašnji prvi reket sveta, otišao je toliko daleko sa kritikama na račun stava srpskog tenisera da ga je prozvao „kraljem gluposti“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Novak Đoković, prvi teniser sveta, sezonu na šljaci započinje u Monte Karlu nakon čega će igrati najverovatnije tokom celog aprila, najpre u Beogradu i zatim u Madridu.
Morao je srpski as da se načeka da izađe na teren, jer u Majamiju i Indijan Velsu nije mogao da igra zato što je nevakcinisan.
Iako je Novak sada već odavno izneo svoj stav i pojasnio da i dalje ne želi vakcinu, njegov stav i dalje se ne prihvata već je jedna od glavnih asocijacija kada se Novak pomene.
Najnoviji komentar imao je Marselo Rios, bivši čileanski teniser, koji je izneo oštru kritiku zbog stava prvog tenisera sveta.
„Mislim da je Đoković zapravo kralj gluposti. Prvo sam mislio da je u pitanju strah od vakcine, ali sada verujem da je čista arogancija“, rekao je Rios.
Čilenac smatra da će Novaka odluka da se ne vakcniše koštati zvanja najboljeg u istoriji.
„To je glupa odluka sa njegove strane. Đoković možda neće biti najbolji u istoriji zbog vakcine. U početku sam delio njegovo mišljenje, ali sam shvatio da je nemoguće da putujem bez vakcinacije. Lako sam se odlučio na taj korak“, objasnio je Rios.
Ipak, oštre kritike nisu ništa novo za Riosa koji je karijeru gradio na kontroverzama i čudnom ponašanju.
Ono što je u tenisu danas Nik Kijros, to je devedestih bio Marselo Rios.
Posle mnogih kontroverzi u privatnom životu, poput tih da je bivšu suprugu izbacio iz auta tokom vožnje i jurio trenera da ga pregazi, Marselo je objavio da boluje od Aspergerovog sindroma.
Zdravstveni problem koji je imao Čileanac predstavlja razvojni poremećaj koji karakterizuje poteškoće u socijalnoj i neverbalnoj komunikaciji.
Dušan Lajović - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
SPORT
Potez Srbina obišao svet – zanemeo je i sudija /video/
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2022
SPORT
Novak i dalje broji, a Rus mu gleda u leđa
Novak Đoković na treningu pred početak Australijan opena 2022. - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SPORT
Đoković otvoreno o traumama: Ne može da se zaboravi /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala