- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nova epizoda besa Nika Kirjosa /video/

© REUTERS / Geoff BurkeNik Kirjos
Nik Kirjos - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
Pratite nas
Australijski teniser Nik Kirjos ponovo je imao žestoku raspravu sa sudijom, a ovog puta to ga je koštalo poena, gema i meča.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kirjos je poražen u polufinalu turnira u Hjustonu od Rajlija Opelke sa 2-0 u setovima (6:3, 7:5).
Incident se dogodio u drugom setu, kada je kontroverzni Australijanac mislio da je oštećen prilikom svog servisa i rezultata 30:15.
Jedan Opelkin ritern završio je ili na liniji ili blago iza nje, a sudije se nisu oglasile, nakon čega je Nik izgubio poen za 30:30.
Usledili su besna reakcija, greška iz bekhenda za 30:40, a onda... Ne prva kazna na meču za Kirjosa, koji je zbog toga izgubio poen, a samim tim i gem, pa je Opelka rutinski odservirao za pobedu.
„Da, da, opet sam ja kriv. Sudije prave ovakve greške malo prečesto. Mnogi igrači nisu zadovoljni viđenim ove nedelje u Hjustonu. Da li je to znak za više kazni? Za možda nove sudije? Polufinale i on mi kaže: 'Nik, nisam video'. Na šljaci na 5:5 u drugom setu...“, naveo je Kirjos posle meča.
Karlos Alkaras i Rafael Nadal – Indijan Vels - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
SPORT
Amerikanac „podigao prašinu“: Alkaras je bolji nego što je bio Nadal
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala