- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Zaharova: Evropska unija postala „odeljenje NATO“

© Sputnik / Alekseй Maйšev / Uđi u bazu fotografijaZaharova: Završetak prvog kraka „Severnog toka 2“ – pobeda prava i ekonomskih interesa
Zaharova: Završetak prvog kraka „Severnog toka 2“ – pobeda prava i ekonomskih interesa - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
Pratite nas
Evropska unija se iz ekonomske organizacije pretovrila u odeljenje NATO za ekonomske odnose, rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova povodom izjave šefa evropske diplomatije o ratu koji treba dobiti na bojnom polju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Toliko o tome da se radi o ‘ekonomskoj organizaciji’. Evropska unija to više nije. Ona je samo odeljenje NATO za ekonomske odnose“, napisala je ona na Telegramu.

Ranije danas visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj napisao je na svom Tviter nalogu, govoreći o situaciji u vezi sa Ukrajinom, da se rat mora dobiti na bojnom polju.
Podsetio je da je Unija prethodno izdvojila 500 miliona evra na ime oružja koje će biti odabrano u skladu sa potrebama Ukrajine.
Ukrajina oružje - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
SVET
Sa Amerikancima nema besplatnog ručka - to će dobro shvatiti generacije Ukrajinaca
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala