- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Predsednik Dume: Fraza „rat do poslednjeg Ukrajinca“ postala zvanična politika EU i NATO

© Sputnik / Alekseй Maйšev / Uđi u bazu fotografijaZgrada Državne dume Rusije
Zgrada Državne dume Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2022
Pratite nas
Predsednik ruske Dume Vjačeslav Volodin izjavio je da je fraza „rat do poslednjeg Ukrajinca“ postala zvanična politika država članica EU i NATO.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

On je tako reagovao na izjavu šefa evropske spoljne politike Žozepa Borelja u vezi sa Ukrajinom - da se rat mora dobiti na bojnom polju.
Borelj je to napisao ranije danas na svom Tviter nalogu posle posete Kijevu i dodao je Brisel izdvojio dodatnih 500 miliona evra na ime oružja za Ukrajinu.
Prema mišljenju Volodina, Borelj bi posle ovakvih izjava trebalo da podnese ostavku jer je njegova obaveza da traži rešenje diplomatskim putem.
Predsednik Dume je rekao i da je svima od starta bilo jasno kakvu su ulogu Vašington i Brisel dodelili Ukrajini, dok je danas Zapad otvoreno izneo šta je njegov cilj - ono čemu su stremili godinama, isporučujući oružje Ukrajini i podržavajući nacističku ideologiju.
Ukrajina oružje - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
SVET
Sa Amerikancima nema besplatnog ručka - to će dobro shvatiti generacije Ukrajinaca
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala