Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vulin: Brisel ne može da očekuje da Srbija uvede sankcije Rusiji

© Sputnik / Lola Đorđević Aleksandar Vulin
 Aleksandar Vulin - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
Pratite nas
Brisel ne može da očekuje da Srbija uvede sankcije Ruskoj Federaciji, niti može da očekuje da Srbija prihvati da joj EU ili bilo ko drugi bira prijatelje i neprijatelje, poručio je ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Brisel od Srbije može da očekuje da će Srbija čuvati svoju vojnu neutralnost. Brisel može da očekuje od Srbije da će Srbija voditi računa o svojim interesima i da će svoje odluke donositi samostalno. Brisel može da očekuje od Srbije da će poštovati međunarodno pravo i nepovredivost granica, što je mnogo više nego što Srbija može da očekuje od Brisela“, naveo je Vulin.
Povodom izjave portparola EU Petera Stana da Brisel očekuje od Srbije da se uskladi sa sankcijama EU Rusiji ili uvede slične nacionalne mere, kao i da će EU donositi važne odluke za Srbiju na osnovu privrženosti Beograda vrednostima i principima Unije, Vulin je istakao da Brisel ne može da očekuje da će Srbija zaboraviti da je Rusija uvek bila uz Srbiju u svakom teškom trenutku, preneo je Tanjug.
Zastave Eu i Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
SRBIJA
Evropska unija: Srbija da uvede sankcije Rusiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala