- Sputnik Srbija, 1920
Katar 2022
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine održava se u Kataru, pratite sva dešavanja sa najvećeg fudbalskog takmičenja uz Sputnjik sport.

Brazil se plaši Mitrovića – pitanje je kog?

© AP Photo / Armando FrancaAleksandar Mitrović proslavlja pobedu protiv Portugalije u Lisabonu
Aleksandar Mitrović proslavlja pobedu protiv Portugalije u Lisabonu - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
Pratite nas
Fudbalska reprezentacija Srbije započeće Svetsko prvenstvo u Kataru utakmicom protiv Brazila, a najopasniji rival prepoznao je da je najveća pretnja Aleksandar Mitrović. Međutim, iako Brazilci znaju statistiku srpskog napadača, ne znaju kako on izgleda pa su ga pomešali sa Stefanom Mitrovićem, srpskim defanzivcem.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Grupa G na predstojećem Svetskom prvenstvu sa razlogom se naziva „grupa smrti“. Brazil je favorit, ali će se opaka bitka voditi za potencijalno drugo mesto između Srbije, Švajcarske i Kameruna.
Ipak, Brazilci su obratili posebnu pažnju na srpski tim koji je tokom kvalifikacija dokazao kvalitet i spremnost.
Gol Aleksandra Mitrovića proitv Portugalije lansirao je Srbiju na Svetsko prvenstvo, pa je srpski napadač jedan od najvažnijih karika, što su razumeli i Brazilci.
Iako su se upoznali sa Mitrovićevom statistikom, Brazilci su se osramotili jer su srpskog napadača predstavili uz fotografiju Stefana Mitrovića, takođe srpskog fudbalera ali defanzivca.
Mitrović, srpski napadač, prvi protivnik Brazila na Mundijalu postigao je 38 golova u 37 utakmica u dresu Fulama u Čempionšipu“, glasio je tekst Brazilaca uz fotografiju Stefana Mitrovića koji nastupa uza Hetafe.
Moraće Brazilci bolje da se pripreme ukoliko žele da zaustave napadača Fulama koji je lider druge lige Engleske i neverovatno je ako na nekoj utakmici ne zatrese mrežu.
Ipak, možda i nisu pogrešili sa fotografijom većsa tekstom jer razlozi postoje i za bojazan od Stefana Mitrovića koji je u dresu Srbije uvek bio na visini zadatka.
Srbija ima dva Mitrovića, a Brazil bi zaista trebalo da pripazi na obojicu.
Srbija i Brazil sastaju se 24. novembra od 20 časova.
Savo Milošević - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
SPORT
Savo Milošević tužio Olimpiju za 400.000 evra?
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2022
SPORT
Kostićeva družina odolela Barseloni, Roma pala na ledenom severu!
Srđan Jovanović - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2022
SPORT
Kostić je započeo akciju, ali je glavnu ulogu preuzeo sudija Jovanović /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala