- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Čitaoci portala RTCG osuđuju sankcije Rusiji

© Sputnik / Lola ĐorđevićZastava Crne Gore
Zastava Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
Pratite nas
Na portalu Radio-televizije Crne Gore postavljeno je pitanje: „Podržavate li sankcije Rusiji?“ Čitaoci još uvijek glasaju, a rezultati ankete nešto prije 23 sata su da je sa „DA“ odgovorilo 12,1, a „NE“ 87,9 odsto ljudi koji su učestvovali u anketi.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Vicepremijer Crne Gore Dritan Abazović ranije danas je na svom Tviter nalogu objavio da je na sjednici Vlade Crne Gore usvojen paket restriktivnih mjera prema Rusiji.
Sedam članova Vlade Crne Gore glasalo je na sjednici za uvođenje sankcija Rusiji, a Abazović je predsjedavao sjednicom zbog odsustva Krivokapića.
© Foto : Snimak sa ekrana/RTCGAnketa na RTCG
Anketa na RTCG - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
Anketa na RTCG
Za sankcije su glasali potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić, ministarka odbrane Olivera Injac, ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović i ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić.
Uzdržan je bio ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović.
Sjednici nijesu prisustvovali predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić koji je na Delfi ekonomskom forumu, te ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović, ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović i ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović.
Dritan Abazović - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
REGION
Vlada Crne Gore usvojila sankcije Rusiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala