- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Vlada Crne Gore usvojila sankcije Rusiji

© Sputnik / Boban NovovićDritan Abazović
Dritan Abazović - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2022
Pratite nas
Vlada Crne Gore u tehničkom mandatu usvojila je na današnjoj sednici paket restriktivnih mera Rusiji, saopštio je potpredsednik i mandatar Dritan Abazović.
Abazović je na svom tviter profilu napisao da je na sednici "Vlade Crne Gore upravo usvojila paket restriktivnih mera Rusiji".
Crnogorska vlada je paket sankcija prema Rusiji usvojila u odsustvu premijera tehničke vlade Zdravka Krivokapića, koji se nalazi u Atini gde prisustvuje ekonomskom forumu u Delfima.
Inače, Vlada Crne Gore je do sada više puta pokušavala da uvede sankcije Rusiji, pa je čak na jednom od zasedanja zamalo došlo do fizičkog obračuna Krivokapića i ministra spoljnih poslova Đorđa Radulovića.
Današnjom sednicom je predsedavao Abazović, koji je zahvalio na saradnji svim ministrima, vladi, Generalnom sekretaru NATO Jensu Stoltenbergu, NATO-u i Delegaciji Evropske unije u Crnoj Gori.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala