- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

„Ferero“ povlači iz prodaje u BiH određene „Kinder“ proizvode

CC0 / / „Kinder šokobons“
„Kinder šokobons“ - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2022
Pratite nas
Kompanija „Ferero“ odlučila je da, kao meru opreza, dobrovoljno povuče iz prodaje u BiH proizvod „Kinder šokobons“ (Kinder schokobons), proizveden u Belgiji.
„Ferero“ sarađuje sa nadležnim telima za sigurnost hrane zbog moguće povezanosti s pojedinim prijavljenim slučajevima salmonele van teritorija BiH. Iako prilikom stavljanja ‘Kinder‘ proizvoda na tržište, nijedan proizvod nije bio pozitivan na salmonelu i nismo primili nijednu pritužbu potrošača, ovo shvatamo vrlo ozbiljno jer nam je zaštita potrošača uvek na prvom mestu“, saopštili su iz kompanije.
„Ferero“ je kao meru opreza odlučio dobrovoljno da povuče iz prodaje u BiH proizvod „Kinder škobons“ sa određenim lot brojevima, proizveden u Belgiji.
Iz kompanije „Ferero“ navode da sarađuju sa distributerom kako bi osigurali da navedeni „Kinder“ proizvodi više ne budu u prodaji.
Svi ostali „Ferero“ proizvodi, uključujući „Kinder“ proizvode, nisu obuhvaćeni ovim dobrovoljnim povlačenjem iz prodaje, prenosi RTRS.
„Ako imate neki od navedenih ‘Kinder‘ proizvoda, savetujemo vam da ih ne konzumirate. Zadržite ‘Kinder‘ proizvod i kontaktirajte ‘Ferero‘ odeljenje za odnose s potrošačima na mejl potrosacki-servis@ferrero.com, koji će vam rado pomoći“, naveli su iz kompanije „Ferero“.
Čokoladno jaje - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
DRUŠTVO
Salmonela u kinder jajima? Reagovao proizvođač
Tviks - Sputnik Srbija, 1920, 06.04.2022
REGION
Zbog pesticida sa tržišta Hrvatske povučen sladoled „Tviks“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala