- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Peskov: Program američkih biolaboratorija je mutan, mnoge zemlje imaju razna pitanja

© Sputnik / Kirill KallinikovPogled na Kremlj
Pogled na Kremlj - Sputnik Srbija, 1920, 06.04.2022
Pratite nas
Program američkih biolaboratorija je netransparentan, ima mnogo pitanja na tu temu kako u Rusiji tako i u drugim zemljama sveta, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Program o biolaboratorijama, koji razvijaju Sjedinjene Američke Države, je dobro poznat. Postoji veliki broj pitanja na temu tog programa, ne samo kod nas, već i u drugim zemljama sveta“, naveo je portparol Kremlja.
Peskov je saopštio da ne raspolaže informacijama o biološkim laboratorijama u ukrajinskom proizvodnom pogonu fabrike „Azovstalj“ i dodao da će uskoro sve biti razjašnjeno.
Podsetimo, Ministarstvo odbrane Rusije ranije je otkrilo da su Sjedinjene Američke Države potrošile više od 200 miliona dolara na rad bioloških laboratorija u Ukrajini, a koje su učestvovale u američkom vojno-biološkom programu i bavile se, između ostalog, uzročnicima kuge i antraksa. Na teritoriji Ukrajine formirana je mreža od više od 30 bioloških laboratorija koje su radile u interesu Pentagona.
Ruski senator o produženju START-3: Odlično ako ne bude novih uslova - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
RUSIJA
Kosačov: Moskva se može obratiti državama u kojima postoje američke biolaboratorije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala