- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Kosačov: Moskva se može obratiti državama u kojima postoje američke biolaboratorije

© Press-služba Soveta Federacii RF / Uđi u bazu fotografijaRuski senator o produženju START-3: Odlično ako ne bude novih uslova
Ruski senator o produženju START-3: Odlično ako ne bude novih uslova - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
Pratite nas
Parlamentarna komisija za istraživanje rada američkih biolaboratorija mogla bi se obratiti parlamentima država, gde Vašington takođe vrši istraživanja, zbog pretnji koje dolaze od tih laboratorija, saopštio je potpredsednik Saveta federacije Rusije Konstantin Kosačov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Američke biolaboratorije nisu bile aktivne samo na teritoriji Ukrajine, već su, prema raznim procenama, bile aktivne u još 30-36 zemalja. Svaka zemlja ima svoj nacionalni parlament, i svaka zemlja je, očigledno, ugrožena radom biolaboratorija na svojoj teritoriji“, rekao je senator na zasedanju komisije.

Političar je istakao da je važno da se „mi, u nekoj fazi, obratimo, kako parlamentarcima, kolegama iz nacionalnih parlamenata tih zemalja, a možda i međuparlamentarnim skupštinama, kako bi se i oni zapitali kakve pretnje mogu da očekuju“.
Laborant naučno-istraživačke laboratorije u Kazanju radi na ispitivanju vakcine protiv virusa korona - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
RUSIJA
Ruski diplomata u UN: I Nemačka ima svoje biološke laboratorije u Ukrajini
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala