- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruski diplomata u UN: I Nemačka ima svoje biološke laboratorije u Ukrajini

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaLaborant naučno-istraživačke laboratorije u Kazanju radi na ispitivanju vakcine protiv virusa korona
Laborant naučno-istraživačke laboratorije u Kazanju radi na ispitivanju vakcine protiv virusa korona - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
Pratite nas
Dokumenti potvrđuju da Nemačka u Ukrajini realizuje svoje vojno-biološke programe, izjavio je stalni predstavnik Rusije pri kancelariji Ujedinjenih nacija u Ženevi Genadij Gatilov na plenarnoj sednici Konferencije za razoružanje.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prema njegovim rečima, cilj nemačkih programa je izučavanje smrtonosnih bolesti u Istočnoj Evropi, kao što je krimsko-kongoanska hemoragijska groznica.

„Nemačke akcije, koje ranije nisu bile poznate širokoj javnosti, predstavljaju istu pretnju kao i biološki eksperimenti Sjedinjenih Američkih Država i zahtevaju detaljno proučavanje“, naveo je diplomata.

Gatilov je takođe saopštio da su projekat finansirali Ministarstvo inostranih poslova Nemačke i Bundesver.
Podsetimo, Ministarstvo odbrane Rusije ranije je otkrilo da su Sjedinjene Američke Države potrošile više od 200 miliona dolara na rad bioloških laboratorija u Ukrajini, a koje su učestvovale u američkom vojno-biološkom programu i bavile se, između ostalog, uzročnicima kuge i antraksa. Na teritoriji Ukrajine formirana je mreža od više od 30 bioloških laboratorija koje su radile u interesu Pentagona.
Biološka opasnost - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
RUSIJA
Tajni rad na smrtonosnim patogenima: Kako je Pentagon infiltrirao biološke laboratorije u Ukrajinu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala