- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Kosačov: Bravo, Srbijo! Bravo, Mađarska! Bravo prava i suverena Evropo!

© Sputnik / Dejan SimićKonstantin Kosačov
Konstantin Kosačov - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
Pratite nas
Izbori koji su održani u Srbiji i Mađarskoj, potvrdili su suverenitet ovih zemalja, napisao je na svom Telegram kanalu potpredsednik Saveta federacije Rusije Konstantin Kosačov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Istinske suverene države Evrope mogu se nabrojati na prstima jedne ruke. Pored Rusije, to su Belorusija, Jermenija, Turska i kako su sjajno potvrdili jučerašnji izbori, Srbija i Mađarska“, istakao je političar.
Kako je dodao, na drugoj ruci se sa poteškoćom nalaze Nemačka, Francuska i Italija.
Po njegovim rečima, ovo je rezultat politike Sjedinjenih Američkih Država „ujedinjavanja“ pod zastavom NATO-a, koja je destruktivna za posleratnu Evropu.
„Bravo, Srbijo! Bravo, Mađarska! Bravo prava i suverena Evropo“, zaključio je ruski zvaničnik.
U nedelju je u Srbiji završeno glasanje na predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima. Aleksandar Vučić, predsednički kandidat koalicije "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" proglasio je pobedu. Vučić je na konferenciji za novinare u štabu stranke rekao da je na predsedničkim izborima osvojio 59,9 do 60,1 odsto glasova.
U nedelju je u Mađarskoj završeno glasanje na parlamentarnim izborima i referendumu. Predsednik Mađarske Viktor Orban proglasio je pobedu na parlamentarnim izborima, nakon što je stranka Fides, čiji je lider, osvojila više od polovine glasova.
Izbori u Srbiji - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2022
SRBIJA
Beogradski izbori: CRTA i CeSID objavili nove rezultate
Predizborni miting pristalica Fidesa u Mađarskoj - Sputnik Srbija, 1920, 03.04.2022
REGION
Završeno glasanje na izborima i referendumu u Mađarskoj
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala