- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sneg u aprilu šokirao Ruse i Francuze – u Moskvi se igralo, ne i u Sent Etjenu /foto, video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 03.04.2022
Pratite nas
Ne, nije u pitanju bila zakasnela prvoaprilska šala, već su drugog dana aprila pale velike količine snega u Rusiji i Francuskoj, zbog čega su utakmice kasnile ili su odložene. Upravo to je bio slučaj u Moskvi, gde je sa sat vremena kašnjenja startovao duel Lokomotive i Spartaka, dok je utakmica Sent Etjen - Marsej pomerena za jedan dan.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U moskovskog derbiju nije bilo VAR ofsajd linija zbog snežnih padavina, a pravi šok je bio jer se to dogodilo 2. aprila. Sneg je okovao velelepnu RZD Arenu u Moskvi i organizator susreta je imao velikih problema sa uklanjanjem snega zbog čega je utakmica kasnila punih sat vremena.
Razmišljalo se i o odlaganju susreta, ali je na kraju redarska služba uspela da dovede teren u stanje da utakmica bude odigrana, a domaćin je slavio kasnim golom Isidora u 85. minutu.
Ipak, za razliku od Rusije, sneg koji je pao u Francuskoj nije dozvolio da susret između Sent Etjena bude odigran u prvobitnom terminu – 2. aprila. Utakmica 30. kola koja je bila zakazana za 21 čas je odložena za nedelju, 3. april od 15 časova.
„S obzirom na probleme na stadionu, liga je u dogovoru sa organizatorima donela odluku da utakmica bude odložena za jedan dan. Brzo ćemo saopštiti i termin“, oglasili su se saopštenjem iz Sent Etjena, da bi vrlo brzo bila poznata i satnica.
Sent Etjen se grčevito bori za opstanak u Ligi 1 i trenutno je 18. na tabeli, dok je Marsej treći iz Pari Sen Žermena i Rena sa kojim ima isti broj bodova – 53.
Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2022
SPORT
Srbi dominiraju Evropom – gol i Sergeja /video/
Mirko Ivanić i Aleksandar Katai – FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2022
SPORT
Het-trik glavom Kataija – Zvezda pregazila Radnički! /video/
Dušan Tadić - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2022
SPORT
Samo Kuman ispred Tadića – gol i asistencija kapitena Srbije /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala