- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Šon Pen poziva milijardere da kupe borbene avione za Ukrajinu

Šon Pen - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2022
Pratite nas
Američki glumac Šon Pen pozvao je bogatog filantropa da ponudi 500 miliona dolara za nabavku najmanje dve eskadrile borbenih aviona, kao i protivraketnih odbrambenih sistema za Ukrajinu, nakon što je Vladimir Zelenski ponovo molio od SAD takav poklon.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Jedan milijarder bi mogao da okonča ovaj rat u Ukrajini“, napisala je holivudska zvezda na Tviteru.
Pen je procenio da bi „2 eskadrile F-15 ili F-16“, za koje je tvrdi da imaju „bolju tehnologiju od ruskih Migova ili Suhoja“, koštale samo oko 300 miliona dolara.
Takođe je pozvao na doiranje „još 200 miliona dolara za protivraketnu odbranu“ i sugerisao da će ukrajinski piloti, uz tri nedelje obuke plus „dodatke u naoružavanju i održavanju kreativnih pista“, biti spremni da izbace Rusiju s neba .
Proslavljeni glumac već se istakao među brojnim američkim navijačima Zelenskog zahtevajući da se ukrajinskom lideru omogući da govori na dodeli Oskara, preteći ne samo da će bojkotovati događaj već i da će istopiti svoje statue "Oskara", ako predsednik Ukrajine ne bude uključen preko video-linka.
Šon Pen - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2022
RUSIJA
Šon Pen traži od Poljske avione za Zelenskog
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala