- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Svanuo je i taj dan – Srbija dobija rivale

© AFP 2023 / ATTILA KISBENEDEKFudbaleri Srbije slave gol protiv Mađarske na prijateljskoj utakmici
Fudbaleri Srbije slave gol protiv Mađarske na prijateljskoj utakmici - Sputnik Srbija, 1920, 01.04.2022
Pratite nas
Fudbalska reprezentacija Srbije saznaće imena rivala na Svetskom prvenstvu u Kataru, nakon žreba koji će od 18 časova početi u Dohi. Tekstualni prenos moći ćete da pratite direktno uz Sputnjik sport.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Svanuo je i taj dan! Dan u kojem će izabranici Dragana Stojkovića Piksija, saznati sa kim će biti bitke za plasman u nokaut fazu na Mundijalu, koji će od 21. novembra do 18. decembra, biti odigran u Kataru.
Posle osvojenog prvog mesta u grupi sa Portugalijom, Piksijevi Orlovi izborili su direktan let na najveću svetsku smotru, dok su se izabranici Fernanda Santoša, predvođeni prvom zvezdom Kristijanom Ronaldo, takođe našli tamo posle pobede u finalu baraža nad Severnom Makedonijom 2:0.
Sreli su se Piksi i Santoš u Dohi, usledila je "čašica razgovora", viđeni su i osmesi na licu, što je sjajna stvar pred ono što će uslediti. Video se Stojković i sa hrvatskim selektorom Zlatkom Dalićem, kao i sa kormilarom Francuske, Didijeom Dešanom, sa kojim je drugovao tokom igračke karijere u dresu Olimpik Marseja.
I svi se slažu u jednom! Niko ne želi Srbiju za rivala, to je prvi priznao selektor Hrvata – Zlatko Dalić.
Kuglice na žrebu, čija je ceremonija otvaranja zakazana za 18 časova po srednjeevropskom vremenu, izvlačiće legendarni Bora Milutinović, Brazilac Kafu i legenda nemačkog i svetskog fudbala Lotar Mateus, saopštila je Međunarodna kuća fudbala (FIFA).
Podsetimo, Srbija se nalazi u trećem šeširu u kojem su još: Senegal, Iran, Japan, Maroko, Poljska, Južna Koreja i Tunis.
Prvi šešir čine: Katar (domaćin, automatski plasman), Brazil, Belgija, Francuska, Argentina, Engleska, Španija, Portugalija.
Drugi šešir: Meksiko, Holandija, Danska, Nemačka, Urugvaj, Švajcarska, SAD i Hrvatska.
Četvrti šešir: Kamerun, Kanada, Ekvador, Saudijska Arabija, Gana, Kostarika ili NOvi Zeland, Ukrajina/Škotska ili Vels, Australija ili UAE/Peru.
Dušan Savić - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
DRUŠTVO
Dule Savić za Sputnjik u majici „Z“: Rusija spasava svet od monstruozne Zapadne politike
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
SPORT
Sputnjik simulirao grupu Srbije na Mundijalu: Lukaku, Suares... da li bismo prošli?
Fudbaleri Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
SPORT
FIFA nije razmatrala isključenje Rusije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala