Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Haradinaj zapretio Kurtiju

© AP Photo / Visar KryeziuRamuš Haradinaj
Ramuš Haradinaj - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
Pratite nas
Ramuš Haradinaj , predsednik Alijanse za budućnost Kosova, poručio je premijeru privremenih institucija u Prištini Aljbinu Kurtiju da se „ne igra“ sa evidencijom ratnih veterana, jer će u suprotnom ljudi izaći na ulice, prenosi Gazeta ekspres.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Kurti ne želi da primenjuje kriterijume minimalne zarade za veterane. Izdržao sam sve klevete i njegove smicalice. Ne igrajte se više sa evidencijom veterana“, kazao je Haradinaj.
On je istakao da su veterani imali razloga zašto su bili strpljivi, ali da neće čekati večno, i dodao da će, ako Kurti nastavi sa, kako je naveo, podsmehom, oni izaći na ulice i blokirati prilaz Vladi.
„Kurti ne može da ukloni ovu kategoriju sa spiska minimalne zarade. Neka tužilaštvo odredi ko je lažnjak i ukloni pojedinca, ali Kurti ne može da ih skloni sa spiska“, rekao je Haradinaj.
Aljbin Kurti je nedavno rekao da na Kosovu i Metohiji nema više od 20.000 ratnih veterana OVK, preneo je „Kosovo onlajn“.
Priština, Kosovo - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
SRBIJA
Sindikati na Kosovu i Metohiji upozoravaju na proteste, traže sastanak s Kurtijem i Zakon o platama
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala