- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

FSB uhapsila ruskog državljanina, radio za Službu bezbednosti Ukrajine /video/

© Sputnik / Pavel Lisicыn / Uđi u bazu fotografijaPripadnik Federalne službe bezbednosti Rusije (FSB)
Pripadnik Federalne službe bezbednosti Rusije (FSB) - Sputnik Srbija, 1920, 31.03.2022
Pratite nas
Državljanin Rusije, koji je sarađivao sa Službom bezbednosti Ukrajine (SBU), uhapšen je prilikom pokušaja da napusti Krim, saopštila je pres-služba uprave Federalne službe bezbednosti (FSB) za republiku Krim i grad Sevastopolj.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Protivpravne aktivnosti državljanina Ruske Federacije uključenog u saradnju sa specijalnim službama Ukrajine su zaustavljene. FSB ga je u martu 2022. uhapsila tokom pokušaja da pređe na teritoriju Ukrajine sa ciljem organizacije kontakata sa specijalnim službama koje mogu da naštete bezbednosti Ruske Federacije“, navodi se u saopštenju.
Utvrđeno je da uhapšeni služio u Donjeckoj Narodnoj Republici i da je u poslednje vreme boravio na teritoriji Krima i na stalnoj osnovi održavao kontakte sa saradnicima SBU.
FSB trenutno vrši proveru umešanosti pritvorenika u zločine prema članu 275 i 276 Krivičnog zakonika Ruske Federacije (veleizdaja i špijunaža).
Pripadnici FSB - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
RUSIJA
FSB u akciji: Uhapšeno 60 pristalica ukrajinskih neonacista /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala