- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

FSB u akciji: Uhapšeno 60 pristalica ukrajinskih neonacista /video/

© Foto : Press-služba FSB RF / Uđi u bazu fotografijaPripadnici FSB
Pripadnici FSB - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
Pratite nas
U 23 regiona Rusije privedeno je 60 pristalica ukrajinske neonacističke grupe „M.K.U“, formirane pod kontrolom kijevskih specijalnih službi, saopštila je Federalna službe bezbednosti Rusije (FSB).
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Istražnim komitetom u 23 regiona je privedeno 60 pristalica ukrajinske neonacističke omladinske grupe 'M.K.U', koju je pod kontrolom ukrajinskih specijalnih službi formirao državljanin Ukrajine Jegor Krasnov da bi vršili terorističke akte, masakre i ekstremističke zločine u Rusiji“, navodi se u saopštenju.

Uhapšenima je oduzeto lovačko oružje i municija bez potrebnih dozvola, vatreno i hladno oružje ručne izrade, sredstva komunikacije koja sadrže prepisku sa Krasnovim, sa foto i video snimcima akcija „direktnog delovanja“, kao i uputstva za njihovo sprovođenje i regrutaciju.
„U toku je donošenje proceduralnih odluka“, dodaje FSB.
Pripadnici FSB tokom protivterorističke akcije na Krimu  - Sputnik Srbija, 1920, 23.02.2022
RUSIJA
FSB sprečio teroristički napad na Krimu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala