- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Milica Đurđević: Može li Srbija ostati svoja i verna tradicionalnim prijateljima | Svet sa Sputnjikom

© SputnikMilica Đurđević Stamenkovski
Milica Đurđević Stamenkovski - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
Pratite nas
U moru zemalja koje su u politici ali i mentalno prihvatile diktat Zapada Srbija je smogla snage da ostane samostalna i, držeći se vitalnih nacionalnih interesa, odbila da se priključi sankcijama protiv Rusije. Ipak, laviranje između velikih sila puno je podvodnog kamenja i mina iznenađenja.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kako ih izbeći? Može li Srbija ostati svoja, suverena i verna tradicionalnim prijateljima? Kako u doba svrstavanja očuvati vojnu neutralnost? Treba li da stremimo Evropi koju trese pećinska rusofobija? Možemo li se i kako izboriti i za mir u regionu, i za zaštitu srpskog naroda na Kosmetu? Kakvu će ulogu posle izbora igrati partije desnice?
Na ove teme u emisiji „Svet sa Sputnjikom“ govori Milica Đurđević Stamenkovski, predsednički kandidat Srpske stranke Zavetnici.
Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se sredom od 17.00.
Milica Đurđević: Može li Srbija ostati svoja i verna tradicionalnim prijateljima | Svet sa Sputnjikom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala