- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Još samo jedan čovek „brani“ Đokovića

© AP Photo / Lynne SladkyPoljski teniser Hubert Hurkač
Poljski teniser Hubert Hurkač - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
Pratite nas
Srpski teniser Novak Đoković mogao bi ubrzo da ponovo izgubi prvo mesto na ATP rang listi, pošto na tom putu stoji samo još jedan čovek.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U pitanju je poljski teniser Hubert Hurkač, koji će se u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju sastati sa Danilom Medvedevim.
Medvedev je, usled toga što Đoković ne igra u Majamiju, morao da dođe do polufinala turnira kako bi se vratio na prvo mesto svetskog poretka.
On je u prva tri meča na turniru savladao Endija Marija, Pedra Martinesa i Džensona Bruksbija, a sada će za protivnika imati trenutno desetog igrača na svetu.
Poljak i Rus su do sada igrali tri puta, svaki u 2021. godini. Hurkač je prvo trijumfovao na Vimbldonu (3-2), a zatim je bolji bio Medvedev, u Torontu (2-1) i na Završnom turniru.
Ukoliko Hubert pobedi, Novak će u ponedeljak započeti 364. nedelju na prvom mesto ATP liste, dok će se Danil plasmanom u polufinale vratiti na tron posle kratke pauze i imati 170 bodova više od Srbina (8.590).
Bilo kako bilo, posle Majamija turneja se seli na šljaku počevši od Mastersa u Monte Karlu, gde će Novak igrati, baš kao i na verovatno svim ostalim turnirima na narandžastoj podlozi.
Hurkač, podsetimo, brani titulu u Majamiju i moraće ponovo da osvoji turnir ako želi da ostane u Top 10.
Australijski teniser Nik Kirjos - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
SPORT
Skandalozno ponašanje Nika Kirjosa /video/
Sten Vavrinka i Dominik Tim - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
SPORT
Mašine su zarđale – šampioni poraženi na povratku! /foto/
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 30.03.2022
SPORT
Srpski talas trese i Majami – osveta Amerikancu za Indijan Vels!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala