- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mašine su zarđale – šampioni poraženi na povratku! /foto/

© AFP 2023 / CLIVE BRUNSKILLSten Vavrinka i Dominik Tim
Sten Vavrinka i Dominik Tim - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
Pratite nas
Sten Vavrinka, švajcarski teniser, poražen je na povratku posle dugog odsustva sa terena na čelendžeru u Marbelji od Elijasa Imera sa 6:2, 6:4 u setovima, a ništa bolje se nije proveo ni još jedan Grend slem šampion Dominik Tim koji je poražen od Pedra Kaćina sa 6:3, 6:4.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Vavrinka se gotovo penzionisao, ali je odlučio da još jednom proba da zaigra tenis na vrhunskom nivou i za početak je odabrao čelendžer u Marbelji.
Povratak nije tekao po planu od samog starta duela, Imer je poveo sa 3:0 u prvom setu, a u šestom gemu je imao čak i dve brejk lopte.
Vavrinka je uspeo da neutrališe tu opasnost, ali je u osmom gemu poklekao i dozvolio rivalu da završi set.
Švajcarac je uzvratio u drugom setu, poveo je sa 2:0, potom i sa 4:1, ali je zatim Imer osvojio pet gemova u nizu i prvom meč loptom okončao duel.
Posle duge pauze na teren se vratio i Dominik Tim, još jedan osvajač Grend slem turnira, ali je takmičenje takođe završio u prvom kolu ubedljivim porazom od 228. igrača na svetu Pedra Kaćina.
Tim je u prvom setu gubio sa čak 5:0, uspeo je da se vrati jednim brejkom, da stekne i dve brejk prilike u devetom gemu, ali to nije bilo dovoljno za preokret.
U nastavku je odmah izgubio servis i njegov rival je rutinskom igrom okončao duel u desetom gemu drugog seta.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala