- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski dečaci spektakularnim preokretom do Evrope!

© Foto : Fudbalski savez SrbijeKadetska reprezentacija Srbije
Kadetska reprezentacija Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
Pratite nas
Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije, za igrače do 17 godina, na spektakularan način je uspela da savlada Vels rezultatom 4:2 i plasira se na Evropsko prvenstvo! Četiri godine starija generacija pobedila je Jermeniju takođe u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo sa 2:0.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Mladi srpski fudbaleri su do 59. minuta imali dva gola zaostatka, ali su zatim kompletirali preokret i za 18 minuta su postigli četiri gola.
Briljirali su Mateja Bubanj i Jovan Milošević sa po dva postignuta pogotka i ti golovi su Srbiju doveli do prvog mesta tabele i sedam bodova, jednim više od drugoplasirane Turske koja ide u baraž.
Srbija je loše ušla u utakmicu, već u 19. minutu je gubila posle gola Kaluma Osmanda, a u 55. minutu Omari Bendžamin je povisio prednost Velšana.
Ulazak Mijatovića na startu drugog poluvremena je promenio ritam, najpre je on asistirao Bubnju za pogodak u 59. minutu, u 63. je realizovao penal, a šest minuta kasnije golom je preokrenuo na 3:2.
Konačan rezultat u 77. minutu postavio je Bubanj, svojim osmim golom u kvalifikacijama.
Evropsko prvenstvo se igra u Izraelu i počinje 13. maja, a u trci za kontinentalno takmičenje nalaze se i četiri godine starija generacija, koja je golovima Dimitrija Kamenovića i Nikole Terzića savladala Jermeniju sa 2:0 i nalazi se na trećem mestu tabele sa 11 poena, dva manje od drugoplasirane Ukrajine koja je trenutno bliža baražu.
Strahinja Pavlović Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
SPORT
Opomena u pravi čas – Danci očitali lekciju Srbiji!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala