- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Precizan udar ruskih helikoptera na ukrajinsku vojnu tehniku /video/

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaUdarni helikopteri Mi-28 "Noćni lovac" tokom pokaznog leta u okviru Međunarodnog vojno-tehničkog foruma "Armija 2020"
Udarni helikopteri Mi-28 Noćni lovac tokom pokaznog leta u okviru Međunarodnog vojno-tehničkog foruma Armija 2020 - Sputnik Srbija, 1920, 29.03.2022
Pratite nas
Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je video-snimak uništavanja ukrajinskih oklopnih vozila helikopterima Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Udarni helikopteri Mi-28N i Mi-28UB Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije uništili su oklopnu tehniku Oružanih snaga Ukrajine navođenim raketama. Vazdušni napad izveden je u parovima sa udaljenosti do pet kilometara“, saopštio je vojni resor.
Na snimku su prikazani kadrovi sa ekrana operatera naoružanja, prema kojima su Mi-28 u naletu uništili najmanje tri jedinice neprijateljskih oklopnih vozila.
Vojna avijacija tokom ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini obavlja zadatke pratnje konvoja, uništavanja oklopnih vozila, dopremanja desanta, vojnog tereta i vazdušne podrške jedinicama.
Helikopter Ka-52 Aligator - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2022
RUSIJA
Osigurana bezbednost: Ruski helikopteri Ka-52 i Mi-8AMTŠ u pratnji vojnih konvoja u Ukrajini /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala