- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Osigurana bezbednost: Ruski helikopteri Ka-52 i Mi-8AMTŠ u pratnji vojnih konvoja u Ukrajini /video/

© UPSI MO RFHelikopter Ka-52 Aligator
Helikopter Ka-52 Aligator - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2022
Pratite nas
Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je video-snimak pratnje vojnih konvoja udarnim helikopterima Ka-52 i transportno-jurišnim helikopterima Mi-8AMTŠ.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Na snimku se vidi kako nekoliko helikoptera Ka-52 i Mi-8AMTŠ uzleću, a zatim je prikazan let helikoptera na maloj visini duž trase konvoja tehnike.
Kako su precizirali u Ministarstvu, logističke jedinice tokom specijalne vojne operacije odlaze ka isturenim položajima ruskih snaga u Černigovskoj oblasti. U konvojima su cisterne, teška inženjerska tehnika, tenkovi, kao i kamioni sa hranom za dopunu zaliha.
Helikopteri vojne avijacije, bespilotne letelice, izviđačke jedinice na oklopnim vozilima „Tigar” i „Tajfun” obezbeđuju izviđanje rute napredovanja i bezbednost napredovanja konvoja, precizirao je vojni resor.
Haubica iz napuštene artiljerijske jedinice Oružanih snaga Ukrajine - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
RUSIJA
Ruska visokoprecizna raketa uništila ukrajinsku haubicu „Pion“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala