- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Šta je radio tatin sin usred Ukrajine: Opasne laboratorije – porodični biznis Bajdenovih

© AP Photo / Nick WassDžozef Bajden sa sinom Hanterom
Džozef Bajden sa sinom Hanterom - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2022
Pratite nas
Otkrivanje umešanosti fonda Hantera Bajdena u finansiranje američkih vojnih biolaboratorija u Ukrajini pokazuje da je sin američkog predsednika „sklopio faustovski pakt s đavolom“, smatra dr Srđa Trifković, spoljnopolitički urednik američkog časopisa „Hronikls“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sin američkog predsednika Džozefa Bajdena ovih dana našao se na meti čak i zapadnih medija zbog umešanosti njegovog fonda u „biznis“ sa biolaboratorijama u Ukrajini.
Investicioni fond na čelu sa Hanterom Bajdenom finansirao je istraživanja i realizaciju američkog biološkog vojnog programa, a britanski „Dejli mejl“ tvrdi da ima dokaze o tom „biznisu“.
Hanter Bajden je osoba koja svojim moralnim i profesionalnim kvalitetima ne bi u normalnim prilikama odudarala od mase običnog sveta, smatra Trifković.

Faustovski pakt sa đavolom

Zahvaljujući činjenici da mu je otac bio potpredsednik SAD u Obaminoj administraciji, uspeo je da unovči tu vezu na način koji je ne samo koruptivan, nego odražava jednu suštinsku, koruptivnu prirodu zapadnog sistema moći kog Trifković naziva - Davoskim politbiroom.
U završnici predsedničke kampanje 2016. godine, kad je „Njujork post“ objavio jedan detaljan, istraživački članak o njegovom laptopu i materijalima koji se u njemu nalaze, istog časa su društvene mreže počele da cenzurišu ne samo tekst, nego i korisnike njihovih naloga koji bi prosledili link na taj tekst zato što je bio proglašen za „fejk njuz“, podseća naš sagovornik.
Vojnici hemijsko-biološke jedinice Oružanih snaga SAD - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
RUSIJA
„BioBajden“: Zaharova otkrila „đavolski plan“ Amerike u Ukrajini
Mlađani Bajden koji nije baš toliko mlađan svojim koruptivnim aktivnostima sebe je već profilisao 2016. godine kao čoveka koji eksploatiše poziciju svoga oca za ličnu korist.
„Ali ovo što se sada otkriva ukazuje nam da je on savršeno svesno ušao u određene aranžmane koji nose sa sobom faustovski pakt sa đavolom. Drugim rečima, do sada smo na Hantera Bajdena gledali s prezrivim osmehom kao čoveka koji je unovčavao očevu poziciju da bi svoj lični i profesionalni poraz na neki način popravio, a sad ga vidimo kao zlokobnu figuru koja je bila spremna da uđe u aranžman koji odražava ne samo moralni i profesionalni već i duboko porazni lični izbor“, kaže Trifković.

Zapadna kvazielita nije lojalna svojoj zemlji

On smatra da Hanter Bajden neće nikad krivično odgovarati zbog svog „biznisa“ sa biolaboratorijama, isto kao što u zapadnom svetu pokojna Medlin Olbrajt nije sudski odgovarala zato što je u Rambujeu aranžirala rat sa dva nametnuta ultimatuma srpskoj strani.
To je bio zločin protiv mira koji je po nirnberškim pravilima gori nego zločin protiv humanosti, čak i genocid, objašnjava Trifković i dodaje da je glavni zločin Zapada u ratu u Ukrajini taj što su svesno, izrežirano i sa predumišljajem bili deo „zločinačkog udruženog poduhvata da Rusiju dovedu u poziciju da je intervencija bila jedini izlaz“.
Kad je reč o optužbama protiv Hantera Bajdena iz 2016. godine da je kineskoj firmi namestio kupovinu jednog od najvećih rudnika kobalta, Trifković kaže da uopšte nije iznenađenje da je radio za najvećeg američkog neprijatelja, jer „pripadnici zapadne kvazielite ne haju za lojalnost zemlji iz koje su potekli“.
Hanter Bajden: Kako ga je tata Džo izvukao iz nevolja u Ukrajini - Sputnik Srbija, 1920, 03.04.2021
Memoari Hantera Bajdena: Alkohol, droga i ljubav sa suprugom preminulog brata
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala