- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Oglasila se policija nakon incidenta na dodeli Oskara

© REUTERS / Brian SnyderVil Smit i Kris Rok na ceremoniji dodele Oskara
Vil Smit i Kris Rok na ceremoniji dodele Oskara - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2022
Pratite nas
Nakon neprimjerene šale komičara Krisa Roka na račun supruge Vila Smita koja je rezultirala skandalom koji je obeležio 94. dodelu Oskara, Kris je odbio da podnese policijsku prijavu, a o svemu se oglasila i sama policija.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Iz Policijske uprave Los Anđelesa potvrdili su kako je Kris Rok odbio da podnese policijski izveštaj.
„Istražni subjekti Policijske uprave Los Anđelesa su svesni incidenta između dve osobe tokom ceremonije dodele Oskara. U incidentu je jedna osoba ošamarila drugu. Osoba koja je uključena odbila je da podnese policijski izveštaj. Ako uključena strana želi policijski izveštaj kasnije, Policijska uprava će biti na raspolaganju da završi istražni izveštaj“, istakli su.
Podsećamo, dok je predstavljao najbolji dokumentarni film na dodeli Oskara, Rok se našalio na račun obrijane glave Smitove supruge Džejd Pinket Smit uporedivši je sa Demi Mur u filmu „Dži Aj Džejn“.
Rok je izjavio kako jedva čeka da vidi Pinket Smit, koja inače ima alopeciju, da glumi u drugom nastavku spomenutog filma, nakon čega se Vil popeo na pozornicu i ošamario Roka.
„Drži ime moje žene podalje od svojih je*enih usta“, izjavio je Smit koji se, nakon što je dobio zlatni kupić, javno izvinio zbog svog postupka, ali ne spomenuvši Roka.
„Ljubav vas tera da radite lude stvari“, objasnio je glumac.
94. dodela Oskara - Sputnik Srbija, 1920, 28.03.2022
KULTURA
Dodela Oskara: Najbolji film „KODA“, trijumf „Dine“ sa šest statueta i šamar na bini /video, foto/
Statue Oskara - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2022
KULTURA
Stiven Spilberg kritikovao izmene u dodeli Oskara
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala