- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Italijan ima informaciju o Mihajloviću i Bolonji

© AP Photo / Massimo PaoloneSiniša Mihajlović
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
Pratite nas
Dan pošto su sa Apenina stigle loše vesti da se Siniši Mihajloviću vratila leukemija, italijanski novinar Nikolo Skira je objavio informaciju da će Bolonja ponuditi produžetak saradnje srpskom stručnjaku.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Siniša Mihajlović će morati na bolničko lečenje koje iziskuje njegovo odsustvo od fudbala i terena, ali to neće uticati na njegov posao. Takođe, informacije koje su kružile Čizmom pre nego što je Miha objavio da se opaka bolest vratila, bile su da će na kraju sezone doći do rastanka, kao i da bi od naredne sezone ekipu trebalo da preuzme Đenaro Gatuzo.
Ipak, do toga po svemu sudeći neće doći, jer je ugledni novinar Nikolo Skira, koji na društvenoj mreži Tviter ima oko 200.000 pratilaca, otkrio da će Bolonja ponuditi Srbinu ugovor do 2024. godine, što bi svakako bio sjajan gest kluba iz Ređo Emilije.
Bolonja je i prvi put, kada je Siniši pre dve i po godine dijagnostikovana leukemija, stala uz svog trenera, a sva je verovatnoća da će identičan scenario biti i ovoga puta.
Za to vreme, Mihajloviću stižu poruke podrške sa svih strana. Svi su uz hrabrog levonogog bombardera iz Borova sela koji se posle Crvene zvezde preselio u Italiju i stekao kultni status kao igrač, a kasnije je zaplovio u trenerske vode.
Kristijan Eriksen - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
SPORT
Minut koji je morao da se dogodi /video/
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Pred Sinišom je nova žestoka borba: „Bolest je hrabra, kad je odlučila da se vrati“
Fudbaleri Srbije slave gol protiv Mađarske na prijateljskoj utakmici - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Srbija će konačno moći da gleda Piksijeve moćne Orlove
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala