- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokić zabrinuo Srbiju, pa se sastao sa Pešićem: „Bili smo dobri domaćini“

© Foto : fiba.basketballNikola Jokić na meču sa Španijom
Nikola Jokić na meču sa Španijom - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
Pratite nas
Nikola Jokić, srpski košarkaš, i Svetislav Kari Pešić, selektor Orlova, sastali su posle još jedne NBA utakmice u kojoj je blistao Somborac, a istakao se i Aleksej Pokuševski.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Denver je predvođen Nikolom Jokićem ostvario pobedu protiv Oklahome (117:113), ali je nakon trijumfa na konferenciji srpske medije zanimalo nešto što nema veze sa utakmicom.
Svetislav Kari Pešić, selektor reprezentacije Srbije, posetio je Jokića u Americi, a srpski as za „RTS“ je govorio o tom susretu, ali nije želeo da iznese detalje.
Bili smo na večeri, družili smo se i sve je bilo kako treba. Kažu da smo bili dobri domaćini“, istakao je Jokić, ali nije želeo da nastavi da razgovara pa je napustio konferenciju.
Neposredno pred njihov susret Jokić je najavio da će ga Pešić posetiti, ali je i istakao da još ne razmišlja o reprezentativnim obavezama.
Daleko je to, ne razmišljam uopšte o tim stvarima trenutno, sada pokušavam da se fokusiram na sve šta se dešava trenutno. Kada dođe do toga, razmišljaću o tome. Najavili su mi se selektor Pešić i sportski direktor Tarlać. Tarlać je moj tamo Bačvanin, radujem se dolasku“, rekao je prethodno srpski as.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
SPORT
Srpski dvoboj u Americi pripao Jokiću – odlična partija Pokuševskog /video/
Eron Gordon i Nikola Jokić – NBA - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Jokića očekuje srpska poseta: „Radujem se!“
Srpski košarkaš Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Šampion Evrope juri plej-of bez Srbina: Micić srušio Real, pa doživeo povredu

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala