- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šumaherov sin se oglasio – i doneo odluku

© AP Photo / Luca BrunoMik Šumaher
Mik Šumaher - Sputnik Srbija, 1920, 27.03.2022
Pratite nas
Nik Šumaher, sin legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, oglasio se posle stravične nesreće koju je doživeo na treningu za Veliku nagradu Saudijske Arabije, nakon što je bolidom pri velikoj brzini udario u zid.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Nik Šumaher se oseća dobro, uprkos činjenici da je sve ono što se dogodilo izgledalo jezivo, kao i da je udario u zaštitni zid pri brzini od oko 270 kilometara na čas.
Prema navodima stranih medija Nik se posle nezgode čuo sa majkom, kako bi je umirio i rekao da je dobro, ali je zbog detaljnih pregleda glave i tela prebačen helikopterom u bolnicu.
Oglasio se mladi Nemac putem društvenih mreža i poručio da da se oseća dobro, ali da će propustiti nedeljnu trku za VN Saudijske Arabije.
„Pozdrav svima, hteo sam da vas obavestim da sam dobro. Hvala na porukama podrške, vratićemo se jači“, napisao je na zvaničnom Tviter profilu Mik Šumaher, dok je Has potvrdio da se Nik neće naći na stazi u nedelju.
„Razgovarao sam sa Šumaherom. Javio se majci posle svega što se dgodilo, razgovarao sam i ja sa njim nekoliko puta. Nema vidljivih povreda, urađena je detaljna provera i skeniranje. Rizik da sutra nastupi nije uključen. U Melburnu smo za dve nedelje i bolje je da se fokusiramo na to, kako bismo bili sigurni da je u dobrom stanju“, poručio je direktora Hasa Ginter Štajner.
Jedini predstavnik Hasa na trci u Saudijskoj Arabiji viće Danac Kevin Magnusen.
Mik Šumaher - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Težak udes Šumaherovog sina! /video/
Ruski šahista Sergej Karjakin - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Suspendovani velemajstor ne žali zbog podrške Putinu: „Nisam izdao svoj narod!“
Andrea Arsović (desno) u kvalifikacijama na Olimpijskim igrama - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Treća medalja za Srbiju – Andrea i Lazar upucali srebro
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala